mda ba cludiu
3 participan?i
CS & MU ZoNe->DracuZone :: Play Online :: Counter-Strike :: Counter-Strike Server I ->fun.dracu.cn :: Reclamatii
Pagina 1 din 1
mda ba cludiu
ba de cite ori tiam zis sa nu mai puisentri in baze in locu de respown cind nus admini iti faci de cap
Re: mda ba cludiu
aham deci deaia mi-ai dat slay... poi si iti era greu sa spui ... tu direct ai dat vreo 20 de slayuri ... nici nu primeam bine respawn ca deja eram mort. A si apropo ... sentryurile nu erau la respawn, dar e adevarat ca trageau in zona de resapwn. Si scuze nu o sa mai fac greseala asta... dar pentru asta nu se da 100 de slayuri .. nu ?
|Cl@ud!u|- Mesaje : 14
Data de înscriere : 07/02/2008
Re: mda ba cludiu
Closed!
RedMan are dreptate sti ce naspa e sa repeti de 100 de ori acelai lucru: Fara sentry la punctele de respawn la echipa adversa" nu cred ca sti..i si mai pierd si ei rabdarea..
RedMan are dreptate sti ce naspa e sa repeti de 100 de ori acelai lucru: Fara sentry la punctele de respawn la echipa adversa" nu cred ca sti..i si mai pierd si ei rabdarea..
CS & MU ZoNe->DracuZone :: Play Online :: Counter-Strike :: Counter-Strike Server I ->fun.dracu.cn :: Reclamatii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum