Ar trebui facut..
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Ar trebui facut..
Am cateva lucruri de zis care ar fi trebuit schimba pe srv:
1.La invazii sa fie mai multi goldeni min 10 golden in fiecare orash
2.Mai multe spoturi in arena ca este ff multe locuri in arena unde nu este niciun monstru si sa fie spoturi fixe pt Bk si cu monstrii mai tari (ex:cum intram in arena acolo sa fie monstrii mai slabi si cum mergem cu cat mai inauntru sa fie monstrii mai tari.)
3.Sa fie in fiecare Kalima 1.2.3.4.5.6.7 cate un Boss ca asha nu prea avem sanse sa facem seturi anciente sau wingsuri lvl3 sau si mai bine faceti un spot cu boos care apare in fiecare ora cate 3-4boss.
4.Pe site sa bagati un regulament pe limba engleza si romana(ex:cate zile primim ban daca injuram,facem pk lorencia....).
5.Inc un regulament pt admini sa stim si noi ce au voie si ce nu.
Deci cam atat ar trebui schimbat pe srv cat mai repede si cred ca toti asha vor sa fie cum am zis eu si o sa fie ff misto srv ca restu e facut bine..
Eu nu am zis ca trebe facut neaparat ca nu noi decidem deci Striker Smokery...Astept raspunsul faceti ceva sau nu ca Arena e gol nici un spot calumea(si asta e cel mai amre problema +invasii)
Pls toti playeri de pe srv care uita la topic sa zica parerea si votati Da sau NU
1.La invazii sa fie mai multi goldeni min 10 golden in fiecare orash
2.Mai multe spoturi in arena ca este ff multe locuri in arena unde nu este niciun monstru si sa fie spoturi fixe pt Bk si cu monstrii mai tari (ex:cum intram in arena acolo sa fie monstrii mai slabi si cum mergem cu cat mai inauntru sa fie monstrii mai tari.)
3.Sa fie in fiecare Kalima 1.2.3.4.5.6.7 cate un Boss ca asha nu prea avem sanse sa facem seturi anciente sau wingsuri lvl3 sau si mai bine faceti un spot cu boos care apare in fiecare ora cate 3-4boss.
4.Pe site sa bagati un regulament pe limba engleza si romana(ex:cate zile primim ban daca injuram,facem pk lorencia....).
5.Inc un regulament pt admini sa stim si noi ce au voie si ce nu.
Deci cam atat ar trebui schimbat pe srv cat mai repede si cred ca toti asha vor sa fie cum am zis eu si o sa fie ff misto srv ca restu e facut bine..
Eu nu am zis ca trebe facut neaparat ca nu noi decidem deci Striker Smokery...Astept raspunsul faceti ceva sau nu ca Arena e gol nici un spot calumea(si asta e cel mai amre problema +invasii)
Pls toti playeri de pe srv care uita la topic sa zica parerea si votati Da sau NU
GooD^Ang3l- Mesaje : 54
Data de înscriere : 12/03/2008
Re: Ar trebui facut..
Sunt perfect de acord cu GooD^Ang3l ..daca s-ar face cele mentionate mai sus,nu cred ca ar mai trebui schimbat ceva iar serveru` ar deveni 85-90% perfect .. parerea mea
RivildinhO- Mesaje : 22
Data de înscriere : 10/03/2008
Varsta : 30
Localizare : D:/MuServer
Sunt si yo de acord . Mai ales un regulament al adminilor . In legatura cu invaziile are dreptate pentru k e doar 1 golden in fiecare oras . Cum putem sa facem seturi exec , arme si alte iteme ?
Spor . GL HF!
Spor . GL HF!
Sper ca nu am scris acolo degeaba ce am scris ca ar trebui facut cat mai repede ca pe srv incepe sa fie mai multi jucatori.. Si daca intra unu nou mai uita si el cum e ce e pe srv...
Si inc ceva ce ar trebui bagat in shop:
Wings lvl 1 +0 sau +13 cum vreti voi dar ar fi fain..
Iteme pt wings lvl 3 feather ala si iris cristal ca pe srv pica greu soul .
Si inc ceva ce ar trebui bagat in shop:
Wings lvl 1 +0 sau +13 cum vreti voi dar ar fi fain..
Iteme pt wings lvl 3 feather ala si iris cristal ca pe srv pica greu soul .
am o rugaminte...la invazi sa va uitati daca sunt destui goldeni adica...sa gasiti minim 5...astept un raspouns de la voi ca am modificat ceva..
ms
ms
inoutloss- Mesaje : 24
Data de înscriere : 23/03/2008
am gasit fix 5golden
Dar am o itrebare restu o sa-l faci cum am zis...nu fix asa dar aproape ??
Dar am o itrebare restu o sa-l faci cum am zis...nu fix asa dar aproape ??
si eo am gasit 5 in tarkan si 5 in atlans...dar pune si u 7-8
RivildinhO- Mesaje : 22
Data de înscriere : 10/03/2008
Varsta : 30
Localizare : D:/MuServer
smokey a incercat sa faca cat de cat mai multi goldeni si cativa monstrii ... dar nu putem pune multi pentru ca incarcam prea tare gs`ul si poc ... intr-o zi da crash in loc sa stea deschis non-stop
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum