CS & MU ZoNe->DracuZone
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Adios :-h

3 participan?i

In jos

Adios :-h Empty Adios :-h

Mesaj  Bogd4n Mier Apr 02, 2008 12:34 am

Va salut....bafta in continuare .........
Ma gandesc...sa las serveru asta pt altul...
sunt multe lucruri care nu imi comvin nici mie nici playerilor mei....si sper sa se remedieze...sau sper a se lua masuri

Ce ma deranjaza: Este un n00b in joc care sufera de admin
Are admin de unde tragem concluzia urmatoare---> Are SET FULL OPTIONS PE BK
pe sm set bone exe +0 la fel cu helm pad
Aripi lvl 3 pe toate char....
Ce rost mai are sa joci ?Neutral faci cu ala war u cu set de kkt ala full Neutral
Da bannuri aiurea Neutral...le scoate cand vrea...isi scoate banu cand vrea...il baga cand vrea Neutral Parca avea 10 zile si se pare ca pt el 10 =1 Neutral

PLAYERI MEI ADUSI PE SERVER : Jhon----Cash----Orlando----Sefu----FloW----HHunter-----Soso---- Alti playeri : prieteni de mult pe care iam ajutat si dak ma las eu si ei cred ca vor face la fel Wink : DaNeZ---trojan---Ird4----SUPREMDL---ShaKuri

Totul era frumos fara OSN---aka cabron sau cum ii zice la adminul lui :-@

Bogd4n

Data de înscriere : 17/03/2008

Sus In jos

Adios :-h Empty Re: Adios :-h

Mesaj  RivildinhO Mier Apr 02, 2008 4:34 am

Nu ma bag in aceasta poveste ..spon doar k mia facut placere sa te cunosk si sper sa ne mai intalnim si pe alte srv.. Wink Smile

P.S. Imi lasi mie averea ta Very Happy:D :X
RivildinhO
RivildinhO

Data de înscriere : 10/03/2008
Varsta : 30
Localizare : D:/MuServer

Sus In jos

Mesaj  Xtream Mier Apr 02, 2008 1:24 pm

ce am eu MAAAAAAAA? SETURI FULL FAC EU WARURI CU SETURI FULL MA? DAK U GASESTI CEVA FULL LA MINE EU ITI DAU CONTU MEU ! dute ma deaici...ORLANDO nu merita ban? sau ce vrei era mai fain fara mn da era mai fain dak nu aducea smokey atatzi playeri si prosti ca tine ... inainte era totu frumos pana ai venit tu si playeri tai...si ce set bone am eu ma e Grand Soul si e Lk+ref paremise...iti zic toate seturile care le am ma : PE BK : Black Dragon = Lk+ref
MG:Lengendary = Lk+ref
SM=Grand SOul
DL-full(Adminu)
si elfa cu nik pe ea... WINGSURILE NU IS FULL NU IS NICI MACAR LA +9 sau +6 si pe SM am Wings de LVL 2 aja ca pa...Smokey uitate tu pe contu meu si dak vezi vre'un set fulll Dami del la Cont sau orice dak vezi full inafara de Admin dami dell la cont...

Xtream

Data de înscriere : 28/03/2008

Sus In jos

Mesaj  Xtream Mier Apr 02, 2008 1:30 pm

da intradevar am set FULL da pe Admin ... si dak e cum zici tu ma ca am seturi full si plm dak am dece ma BATE ziNkeR , T3RR0R , GooDAng3l dak am set full ei dc ma pot omora? Neutral spune ma butule dak aveam set full ma mai bateau ei ma? ! noobie

@Mare branza ca te lasi u d mu'ul asta sasa trebe sa se curetze Serveru de Grei ca tine...Orlando ala intra si imi zice ca imi da delete la cont ! da cine'i el neam cu bumerangu?

Xtream

Data de înscriere : 28/03/2008

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum