CS & MU ZoNe->DracuZone
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

In legatura cu lagu care se mai face pe toate serverele :(... :)

2 participan?i

In jos

In legatura cu lagu care se mai face pe toate serverele :(... :) Empty In legatura cu lagu care se mai face pe toate serverele :(... :)

Mesaj  SmoKey Mar Apr 08, 2008 2:22 am

Imi pare rau pentru lag da deocamdata nu am ce face abonamentru la toate serverele e de 66$ broband rds +tva si care nu prea face fata si deocamdata nu am resurse $ sa mai pot face ceva da o veste buna am pentru voi care e vro 70% sigur.. O sa vb tata-l meu cu 1 dintre patroni de la rds care sta langa mine si bun prieten cu el si o sa-i spuna despre ce vreau sa fac si speram sa fie de acord sa ma sponsorizeze cu cel mai bun abonament rds, in schimb un mic banner pe viitorul site mixversor.ro Smile

Sa dea domnu..singura solutie pentru a continua marca Versor sa se extinda si cu mai multe servere si multumesc tuturor care sunt alaturi de echipa Versor la bine si la rau de la de mai mult timp si celor noi pe Serverele Dracu.cn (MixVeror).

Have fun & Good Luck Smile
SmoKey
SmoKey
Admin

Data de înscriere : 25/01/2008
Varsta : 34
Localizare : Brasov orasu DISTRACTIEI!

http://dracuzone.ro

Sus In jos

In legatura cu lagu care se mai face pe toate serverele :(... :) Empty Re: In legatura cu lagu care se mai face pe toate serverele :(... :)

Mesaj  GooD^Ang3l Mar Apr 08, 2008 3:21 pm

Nu e asha lag mare pe srv de mu numa cateodata Laughing Laughing
GooD^Ang3l
GooD^Ang3l

Data de înscriere : 12/03/2008

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum