CS & MU ZoNe->DracuZone
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Danger Imi traduce ce spune un maghiar rus cei ala ...

4 participan?i

In jos

Danger Imi traduce ce spune un maghiar rus cei ala ... Empty Danger Imi traduce ce spune un maghiar rus cei ala ...

Mesaj  XploziV Lun Apr 21, 2008 11:44 pm

MASTERHUN a venit pe spot unde eram singur si a inceput KS ... prima oara iam spus "NO KS or party" ... nu a vrut ... a inceput sa vb in rusa acolo.... dupa " NO KS OR PK " lam omorat de 2 -3 ori si la chemat Pe DaNg3RDL ( amenintanduma ca vine adminu sami dea ban " you banned " ) ... a vb cu el vreo 5 min si danger mia tradus ce zicea ... : https://2img.net/h/oi29.tinypic.com/68sx7l.jpg ! multumesc o seara placuta

XploziV

Data de înscriere : 17/04/2008

Sus In jos

Danger Imi traduce ce spune un maghiar rus cei ala ... Empty Re: Danger Imi traduce ce spune un maghiar rus cei ala ...

Mesaj  Striker Mar Apr 22, 2008 1:17 pm

imi pare rau da nush ce lb vb si nu ma iau la incredere in altii ... deci cautati`mi un dictionar pe net Smile) si mai vedem Very Happy
Striker
Striker

Data de înscriere : 06/02/2008
Varsta : 31
Localizare : Timișoara

http://XtreamMU.Dracu.CN

Sus In jos

Danger Imi traduce ce spune un maghiar rus cei ala ... Empty Re: Danger Imi traduce ce spune un maghiar rus cei ala ...

Mesaj  GooD^Ang3l Mar Apr 22, 2008 2:24 pm

daca vrei traduc eu ca stiu lb maghiara ...si a vb urat dar nu traduc ca sa nu ziceti ca vb urat Very Happy Very Happy
GooD^Ang3l
GooD^Ang3l

Data de înscriere : 12/03/2008

Sus In jos

Mesaj  Godfa7h3r > ziNkeR Mier Apr 23, 2008 3:19 pm

Poate nu intelegi ce scrie acolo dar mai uita`te o data la poza si chiar dak traduce bine sau nu vezi k DangerDL ii adreseaza lu XploziVMG o injurie . Tradus corect sau nu DangerDL tot vb urat . Deci 3 zile suspend . Daca pune`ai poza si atunci knd zice k e admin si te baneaza lu`a mai mult...Nu e voie sa te dai drept admin , cunostintza a unui admin . Eu o consider Amenintare .
DangerDL - 3 zile suspend .
P.S: Puteti inchide acest topic.
Godfa7h3r > ziNkeR
Godfa7h3r > ziNkeR

Data de înscriere : 24/03/2008
Varsta : 35
Localizare : UnderGround

http://www.rambase.ro

Sus In jos

Mesaj  GooD^Ang3l Mier Apr 23, 2008 3:46 pm

Ba dar daca dai ban lu dang3r da ban si lu celalalt ca ala a vb urat si x o zis la el sa traduca ce zice ala si el a tradus nu cred ca e corect asha....Ca am si eu cateva poze cand unu vb urat cu mine si nu primeste ban ca nu inetegeti ce zice el acolo dar in ...eu inteleg si e cam rau cand zice unu la tine dute in mata(scz pt limbaj)si nu face nimeni nimic.... Neutral
GooD^Ang3l
GooD^Ang3l

Data de înscriere : 12/03/2008

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum