Danger Imi traduce ce spune un maghiar rus cei ala ...
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Danger Imi traduce ce spune un maghiar rus cei ala ...
MASTERHUN a venit pe spot unde eram singur si a inceput KS ... prima oara iam spus "NO KS or party" ... nu a vrut ... a inceput sa vb in rusa acolo.... dupa " NO KS OR PK " lam omorat de 2 -3 ori si la chemat Pe DaNg3RDL ( amenintanduma ca vine adminu sami dea ban " you banned " ) ... a vb cu el vreo 5 min si danger mia tradus ce zicea ... : https://2img.net/h/oi29.tinypic.com/68sx7l.jpg ! multumesc o seara placuta
XploziV- Mesaje : 8
Data de înscriere : 17/04/2008
Re: Danger Imi traduce ce spune un maghiar rus cei ala ...
imi pare rau da nush ce lb vb si nu ma iau la incredere in altii ... deci cautati`mi un dictionar pe net ) si mai vedem
daca vrei traduc eu ca stiu lb maghiara ...si a vb urat dar nu traduc ca sa nu ziceti ca vb urat
GooD^Ang3l- Mesaje : 54
Data de înscriere : 12/03/2008
Poate nu intelegi ce scrie acolo dar mai uita`te o data la poza si chiar dak traduce bine sau nu vezi k DangerDL ii adreseaza lu XploziVMG o injurie . Tradus corect sau nu DangerDL tot vb urat . Deci 3 zile suspend . Daca pune`ai poza si atunci knd zice k e admin si te baneaza lu`a mai mult...Nu e voie sa te dai drept admin , cunostintza a unui admin . Eu o consider Amenintare .
DangerDL - 3 zile suspend .
P.S: Puteti inchide acest topic.
DangerDL - 3 zile suspend .
P.S: Puteti inchide acest topic.
Ba dar daca dai ban lu dang3r da ban si lu celalalt ca ala a vb urat si x o zis la el sa traduca ce zice ala si el a tradus nu cred ca e corect asha....Ca am si eu cateva poze cand unu vb urat cu mine si nu primeste ban ca nu inetegeti ce zice el acolo dar in ...eu inteleg si e cam rau cand zice unu la tine dute in mata(scz pt limbaj)si nu face nimeni nimic....
GooD^Ang3l- Mesaje : 54
Data de înscriere : 12/03/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum